Kommentointi: Avoimen tieteen tarkistuslista tieteellisille seuroille

Hei! 

Tervetuloa kommentoimaan tieteellisille seuroille suunnattua avoimen tieteen tarkistuslistan luonnosta. Kommentit kerätään Avoin tiede tieteellisille seuroille -työryhmän tuottamaa tieteellisille seuroille suunnattua tarkistuslistaa varten. 

Luonnos on 17 liuskaa pitkä, ja sitä kommentoidaan luku kerrallaan. Lukuja koskevien kysymysten lisäksi kyselyn lopussa on viisi kokonaisuutta koskevaa kysymystä. Vastaukset voi tallentaa ja kyselyyn vastaamista voi jatkaa myöhemmin. Lomakkeen lähettäminen ei edellytä kaikkiin kysymyksiin vastaamista. 

Kommentoida voi perjantaihin 8.11. asti.

Avoimen tieteen ja tutkimuksen hengessä kysymme vastaajilta nimen sekä seuran, jota he edustavat. Kommentteja ei julkaista sellaisenaan, vaan niitä käsitellään Avoin tiede tieteellisille seuroille -työryhmän kokouksissa osana tarkistuslistaan liittyvää kehittämistyötä. Kommentit poistetaan kun tarkistuslista on julkaistu.

Vastaukset tallentuvat painamalla lomakkeen lopussa ”Lähetä”-painiketta. Lomakkeen lähettäminen ei edellytä kaikkiin kysymyksiin vastaamista.