6.11.2024: Miten tukea tutkijoiden ja asiantuntijoiden sananvapautta?

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan järjestämään keskustelutilaisuuteen: miten tukea tutkijoiden ja asiantuntijoiden sananvapautta?

Aika: 6.11.2024 klo 10.00. Kahvitarjoilu 9.30 alkaen. Tilaisuus päättyy viimeistään klo 12.15.
Paikka: Tekla Hultin -sali (F3003), Helsingin yliopiston Päärakennuksen uusi puoli, Fabianinkatu 33, Helsinki.

Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta laatii kansalliset suositukset tutkijoiden ja asiantuntijoiden sananvapauden tueksi. Suositusluonnos julkaistaan viikolla 42 (alkaa 14.10.) www.tjnk.fi-sivustolla. Marraskuun 6. päivän keskustelutilaisuus on kaikille avoin, ja silloin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suositusten lopulliseen muotoon. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kommentoimaan!

Tilaisuudessa otetaan valokuvia, joita käytämme verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä muissa mahdollisissa julkaisuissamme. Tilaisuudessa noudatetaan turvallisen tilan sääntöjä. Osallistujat rakentavat omalla toiminnallaan yhdenvertaista, kunnioittavaa ja avointa ilmapiiriä ja keskustelua. Jokaisella on oikeus osallistua tapahtumaan ilman pelkoa syrjinnästä tai häirinnästä.

Annettuja henkilötietoja käytetään vain tapahtuman järjestämiseen ja siihen liittyvään yhteydenpitoon. Tiedot poistetaan tapahtuman jälkeen, ellet liity neuvottelukunnan tiedotuslistalle. Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan henkilörekisterien tietosuojaselostukset ovat verkossa.

* Etunimi Sukunimi

* Osallistun tilaisuuteen Valitse sopiva vaihtoehto
* Sähköpostini

Taustaorganisaationi

Terveiseni järjestäjille

HelpMitä asioista haluaisit käsitellä tilaisuudessa? Muita toiveita tilaisuuden järjestämiseksi?

Haluan liittyä Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan sähköpostilistalle ja saada tietoa neuvottelukunnan toiminnasta. Valitse sopiva vaihtoehto
HelpTässä ilmoitat halusi liittyä Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan tiedotuslistalle. Rekisterin henkilötietojen käsittelyn perusteena on suostumus tai rekisterinpitäjän oikeutettu etu asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on tiedotus Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan järjestämistä tapahtumista sekä yleisesti neuvottelukunnan toimintaan liittyvistä uutisista. Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan henkilörekisterien tietosuojaselostukset ovat verkossa.